skip to Main Content

Travhydro voert uiteenlopende werkzaamheden uit voor verschillende aannemers en opdrachtgevers. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgesplitst naar drie primaire activiteiten:

  • Restauratie – Renovatie
  • Nieuwbouw
  • Ondersteuningen
steigers

Restauratie – Renovatie

Al sinds de oprichting is Travhydro sterk vertegenwoordigd in het  leveren van specialistisch steigerwerk voor restauratie- en renovatie werkzaamheden. Hierbij blinkt Travhydro met name uit in het toepassen van innovatieve oplossingen om de bouwsnelheid en ook de bruikbaarheid van het steiger te vergroten. Zo heeft Travhydro verschillende montage systemen ontwikkeld om steigers boven het water of andere obstakels te bouwen. Maar ook het steigersysteem dat Travhydro gebruikt kan verschillende voordelen bieden voor onze opdrachtgevers. Door het Crab 60 materiaal te combineren met het conventionele Crab 32 materiaal kunnen grotere belastingen worden opgevangen en kan in sommige gevallen een compacter steiger worden gebouwd. Dit kan de beschikbare ruimte op een vaak krappe bouwplaats vergroten, of de overlast in een plaats of rond een object verminderen.  Een korte responsetijd, goede en veilige steigers is hetgeen Travhydro levert.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw werkzaamheden kan Travhydro tal van oplossingen leveren, zoals metselsteigers met schuifkortelingen of steigers met verdiepingsslagen van 2.50 en 2.70 m. Daarnaast levert Travhydro ook kapconstructies van zowel krimpfolie als golfplaten om in barre omstandigheden veilig en comfortabel door te kunnen werken. Travhydro denkt met u mee en levert de juiste oplossing om uw project te doen slagen.

Ondersteuningen

Ondersteuningen

Met het Crab 60 materiaal levert Travhydro specialistische ondersteuningen voor de bouw van betoncasco’s, bruggen, viaducten en andere kunstwerken. Ook is Travhydro een flexibele partner in het verzorgen van nood- en spoed ondersteuningen. Hierbij speelt onze korte responsetijd een grote rol om bij calamiteiten onze klanten snel van dienst te kunnen zijn.

Back To Top

Deze website gebruikt & plaatst enkele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site, conform AVG/GDPR. Tevens maken wij alleen gebruik van geanonimiseerde Google Analytics statistieken om onze website te optimaliseren en geven uw gegevens hiermee niet door aan derden.