skip to Main Content

Naast de werkzaamheden in de chemie en energie heeft Travhydro zich gespecialiseerd in het leveren van veilige werkplekken op hoogte in de food en feed industrie. Travhydro weet optimaal in te spelen op de aanvullende eisen die bij deze werkzaamheden worden gesteld. Er wordt speciaal geïnvesteerd in schoon materiaal dat exclusief in deze industrie wordt ingezet. Ook heeft Travhydro procedures ontwikkeld om het materiaal zo schoon mogelijk te kunnen monteren. Hierbij worden materialen op locatie gereinigd en ontsmet alvorens deze in een fabriek worden ingezet. Vaak worden machines afgedekt of afgeschermd om vervuiling te voorkomen. Dit op basis van de door de klant gestelde eisen. Ook heeft Travhydro speciale steigermaterialen ontwikkeld die het risico op besmetting en vervuiling reduceren, hierbij speelt de jarenlange ervaring in de food en feed industrie een grote rol.

Werken in de food en feed industrie vraagt ook een stapje extra van onze monteurs. Er moet niet alleen veilig, maar ook schoon gewerkt worden. Dit vraagt een discipline in het gebruik van speciale overalls, schoeisel en handschoenen. Ook het werken in fabrieken met verschillende zones vraagt tijdens het verplaatsen en monteren van het steigermateriaal een speciale aanpak. Een vak waar Travhydro specialist in is.

Food & Feed
Food & Feed
Back To Top

Deze website gebruikt & plaatst enkele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site, conform AVG/GDPR. Tevens maken wij alleen gebruik van geanonimiseerde Google Analytics statistieken om onze website te optimaliseren en geven uw gegevens hiermee niet door aan derden.