skip to Main Content

In de verschillende sectoren binnen de industrie  is Travhydro specialist in het leveren van veilige werkplekken op hoogte in zowel nieuwbouw, onderhoud en turnarounds. Iedere opdrachtgever vraagt zijn eigen unieke aanpak, materialen en veiligheidsaspecten. Ook is het veiligheidsbewustzijn binnen de industrie hoog, iets wat Travhydro met zijn VCA-P certificering ook na streeft.

Energie

Energie

Travhydro heeft veel ervaring in zowel het dagelijks onderhoud als het realiseren van projecten bij zowel gasgestookte-, biomassa- en afvalverbranding centrales. Op deze centrales is een hoog veiligheidsbewustzijn een primaire vereiste om het werk veilig en correct uit te voeren. Dit bewustzijn houdt Travhydro hoog door periodieke toolboxmeetings en veiligheidsinstructies. Maar ook worden de taak specifieke risico’s in kaart gebracht en worden deze risico’s doormiddel van een TRA op het moment van uitvoering besproken.

Travhydro investeert veel tijd en moeite in het ontwikkelen van efficiënte en veilige bouw methodes van grote hang- en ruimte steigers in ketels, wassers en tanks. Hiervoor worden door de constructeurs van Travhydro specifieke berekeningen en tekeningen gemaakt en waar nodig speciale onderdelen vervaardigd. Het doel is hierbij niet alleen een veilig en goed bruikbaar steiger te bouwen, maar om ook de doorlooptijd van de montage en demontage van een constructie zoveel mogelijk te verkorten. Het optimaal bedienen en ontzorgen van de klant is hierbij de grote drijfveer.

Chemie

Travhydro heeft verschillende vaste contracten en projecten in de chemische industrie. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke eisen en veiligheidsaspecten. Bij het merendeel van onze opdrachtgevers is er sprake van een continu proces, waar een passende service bij hoort. Travhydro staat daarom dag en nacht klaar voor zijn klanten om de down-time tot het minimum te reduceren. Hierbij is niet alleen de beschikbaarheid maar ook de responsetijd en veiligheid belangrijk. Travhydro werkt altijd met vaste teams bij onze klanten. Dit verhoogt de service, snelheid en veiligheid van de werkzaamheden omdat onze teams met de specifieke situatie bekend zijn.

Wanneer er gewerkt wordt in een continu proces moet hier bij de werkzaamheden rekening mee worden gehouden. Dit kan betekenen dat sommige werkzaamheden onder zekere veiligheidsvoorwaarden moeten worden uitgevoerd. Met deze voorwaarden wordt door Travhydro te allen tijden rekening mee gehouden en waar nodig extra maatregelen genomen. Zo heeft Travhydro altijd alle benodigde PBM’s en hulpmiddelen ter beschikking en gebruikt men uitsluitend ex telefoons op fabrieken met ex zones. Ook worden werkzaamheden in risico gebieden altijd zorgvuldig voorbereid om veiligheidsrisico’s te inventariseren en minimaliseren. Travhydro zal ten alle tijden klaar staan voor de klant en veilig en efficiënt de werkzaamheden uitvoeren.

Chemie
Kleine industrie

Kleine industrie

Travhydro is ook actief in de kleine industrie waar slagkracht en flexibiliteit de belangrijkste aspecten van het werk zijn. Het is een continue uitdaging om de optimale service te verzorgen.

Back To Top

Deze website gebruikt & plaatst enkele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site, conform AVG/GDPR. Tevens maken wij alleen gebruik van geanonimiseerde Google Analytics statistieken om onze website te optimaliseren en geven uw gegevens hiermee niet door aan derden.