skip to Main Content

Missie

Travhydro Services B.V. biedt haar klanten een veilige werkplek op hoogte door het verhuren en monteren van stalen steigers. Wij staan hierbij voor service en kwaliteit waarbij geen uitdaging te ver gaat om in de behoefte van de klant te voorzien.

Visie

Travhydro Services B.V. is een steigerbouwbedrijf dat in vele markten actief is. Restauratie, renovatie, nieuwbouw, industrie, food & feed. Op al deze markten wil Travhydro Services B.V. uitblinken door middel van service, klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit. Continuïteit van de onderneming staat voorop en moet worden gewaarborgd door geleidelijke groei. Dit kan worden gerealiseerd door het verlenen van goede accurate service aan de klant, het vergroten van de naamsbekendheid van de onderneming als betrouwbare partner voor een veilige werkplek op hoogte en alles wat hiermee samenhangt.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, en daarom proberen we iedere dag hun gezondheid en veiligheid te waarborgen. Travhydro Services B.V. voldoet aan alle relevante wetten met betrekking tot non-discriminatie en transparantie. Niet alleen voor onze medewerkers ,maar ook voor alle stakeholders zetten we ons hard in. Aantrekken, goed opleiden en behouden van medewerkers is hiervan een van de speerpunten. Door voor zowel medewerker als bedrijf een win-win-situatie te creëren moeten beide tot in lengte van jaren van elkaar kunnen profiteren en met elkaar een zekere toekomst tegemoet gaan.

Strategie

Om deze doelen te bereiken zal Travhydro Services B.V. de komende jaren de volgende strategie voeren. Door het aantrekken van nieuwe medewerkers  komt capaciteit beschikbaar om acquisitie te plegen onder nieuwe potentiële klanten.

Het huidige personeelsbestand zal worden uitgebreid met (jongere) monteurs die kunnen worden opgeleid door de huidige generatie chefmonteurs. Hierdoor wordt het kennisniveau op peil gehouden en doorgegeven aan de volgende generatie.

Het personeelsbestand zal een zodanig  omvang hebben dat flexibiliteit ontstaat om bij klanten pieken te kunnen opvangen en zodoende kwaliteit te blijven leveren onder alle omstandigheden.

Pieken worden opgevangen met behulp van flexibele werkkrachten. Zij moeten aan het door Travhydro Services B.V. geëiste kwaliteitsniveau voldoen. Strikte begeleiding tijdens de uitvoering is hiervoor noodzakelijk. Hiervoor zal een ervaren chefmonteur voor worden vrijgemaakt. Daarnaast blijft Travhydro Services B.V. investeren in nieuwe materialen om haar klanten goede en deugdelijke steigers aan te bieden die voldoen aan de laatste eisen.

Back To Top

Deze website gebruikt & plaatst enkele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site, conform AVG/GDPR. Tevens maken wij alleen gebruik van geanonimiseerde Google Analytics statistieken om onze website te optimaliseren en geven uw gegevens hiermee niet door aan derden.